Reviews

Ervaringen van onze klanten

Het is natuurlijk wel erg makkelijk om positief over jezelf te spreken, maar om jou een zo goed mogelijk beeld te geven van onze shop geven we het woord liever aan onze klanten. Zij hebben namelijk vanuit de klant gezien ervaring met de site, de producten, de service en meer.

Hieronder vind je een greep uit de reviews die onze klanten hebben achter gelaten via Kiyoh. Kiyoh is een onafhankelijke site welke klantbeoordelingen registreert voor webwinkels. Ben je benieuwd wat onze klanten van ons vinden? Dan kan je op de site van Kiyoh de reviews bekijken.


Voordelen van Kiyoh

Kiyoh geeft echte klanten de mogelijkheid om hun ervaringen met onze shop te delen. Dit houdt in dat alleen mensen die daadwerkelijk een bestelling geplaatst hebben een review kunnen schrijven waardoor er geen neppe reviews geplaatst kunnen worden. Ook is het voor ons bij Kiyoh niet mogelijk om slechte reviews te verwijderen of aan te passen. Zo krijg je altijd een eerlijk beeld van onze webshop.


WebwinkelKeur | Vertrouwd online shoppen

Onesie Wonderland bezit het onafhankelijke WebwinkelKeur keurmerk. Dit houdt in dat de shop officieel getest is op belangrijke punten. Van de bedrijfsgegevens, beoordelingen van klanten, betrouwbaarheid, eerlijke prijzen, betrouwbaar retourproces tot het inzetten van Mysteryshoppers om ons onverwacht op deze punten te kunnen testen. Met vlag en wimpel zijn we iedere keer geslaagd en zijn dus ook trots op dit keurmerk.

Lees er meer over op onze WebwinkelKeur pagina.